Wij

Wij staan klaar om jou blij te maken met een nieuw kapsel en een goed kopje koffie! Man, vrouw, steil of krullend haar, stoere pony's, highlights of coole kleuringen. Wees welkom.

Wij zorgen dat jij straks met een mooi kapsel rondloopt, en dragen bij aan jouw gevoel van zekerheid. Mooi geknipt, pluisvrije krullen, advies, of de beste kapsels kleuren. Het kan bij ons.
Heb vertrouwen in onze expertise want bij ons ben je in goede professionele handen. Wij genieten net als onze klanten van mooie resultaten, verkregen door techniek en creativiteit. Mooi haar vergt tijd, en die maken wij graag voor jou vrij.

MischaRocks: een naam om te onthouden! MischaRocks staat voor luxe, elegantie en kwaliteit. Maar vooral ook voor bewust omgaan met de wereld om je heen. Waar “Mischa” staat voor ultieme zachtheid, elegantie en ontspanning, symboliseert “Rocks” kracht en continuïteit in verzorging; een ultieme mix en diversiteit van wat de producten van MischaRocks je zullen bieden.

Wij maken mooie kapsels. Heren of dames, ieder kapsel is een mooie creatieve uitdaging en voor iedereen doen wij ons best. Je bent bij ons van harte welkom voor de coolste kapsels voor dames en heren. Strak steil, weelderige slag, de mooiste krullen of een nieuwe kleur of alleen om het knippen van je puntjes.… Boek nu snel voor een afspraak, en kom gezellig langs.

Lees meer...

WIJ KNIPPEN AAN EEN LANGE TAFEL ZONDER SPIEGEL in een huiselijk gezellige sfeer met kunst aan de muur. Dat zijn wij MischaRocks. Aandacht, service en kwaliteit is erg belangrijk bij ons. Dat gaat samen met vertrouwen en goed overleg onder het genot van een drankje. Alles is relaxter zonder spiegel omdat je het over kan laten aan de professional, Wij maken jouw haar mooi.

Geen Spiegel!! Wij bespreken vooraf alles goed door, daarna hoef je als klant zelf niet meer met je eigen haar bezig te zijn. Je kan het volledig uit handen geven aan onze vakkundigheid, Wij geloven in diversiteit, creativiteit, techniek, en service. Daarom trainen wij vaak. Onze specialisten volgen regelmatig cursussen en delen kennis op onze. CREATIVACADEMY.

Wij en onze kniptechnieken. Wij hebben kniptechnieken waar we al 25 jaar op doorontwikkelen. Door de jaren heen hebben wij getraind met de betere kappers en trainers ter wereld. Met als doel tot de beste te blijven behoren. Wij streven om kappers te zijn met de meest vernieuwde kapsels en technieken met het mooiste resultaat.

Wij knippen Krullen Krullen knippen maakt ons door eigen technieken een voorloper en er is geen krul die wij niet mooi in model krijgen. En er zijn er zoveel verschillende soorten. Bijna elk afkomst of mix heeft een andere krulstructuur. Kom en ervaar ook onze expertise op het gebied van krullen. Als je een expert zocht heb je die nu gevonden. Tot gauw.

Al onze knip en kleurtechnieken behandelen wij op onze CREATIVACADEMY waar we inspireren, training geven, en vooral in de praktijk opleiden. Kappersmodel zijn?

Laat ons jou inspireren.

Een origineel begrip sinds 2003 MischaRocks is opgericht en bedacht in door Tarheel Wol en daarna overgenomen door velen. Iemand heeft ooit bedacht dat als je een aantal spiegels in een ruimte plaatst je het een kapsalon kan noemen en sindsdien doet iedereen het na. Maar hij wilde anders,..

MISCHAROCKS is een geregistreerd merknaam en concept. Het vertegenwoordigt een mix van culturen, mode of diversiteit die wij graag aanspreken.

Rotterdam centrum
Pannekoekstraat 43A

Tarheel Top – en trainer stylist
Dames en heren kapper en Krulexpert, fotograaf met internationaal podium ervaring en een liefde voor mooi haar maken.

Julia Stylist
Dames knippen Krul en style adviser & expert, creatieve kleuringen, diffusen en fohnen.

Seda Stylist
Dames en Heren knippen, Krul style adviser & expert, fohn expert, en creatieve kleuringen.