Krullen vergen andere aandacht en aanpak. Een die wij beheersen en met liefde toepassen. Jouw krullen zijn bij ons in goede handen, want die knippen wij droog. Tot gauw!

Met 25 jaar liefde voor haar betekent ook een grote liefde voor krullen.

En ja, wij knippen onze krullen droog, want dan zie je pas echt hoe het haar valt!

Kom en ervaar wat wij allemaal kunnen met krullen.
We starten met goed haar gesprek, wat wil je en wat is er mogelijk.
Tevreden stellen van onze klanten gaat dat samen met krultechnieken opgebouwd uit ervaring en gedeelde kennis over de beste technieken. Wij werken dus niet met een techniek maar net als dat krullend haar verschillende structuren heeft passen wij ook vrschillende technieken toe om een mooie valling te garanderen. Niemand heeft dezelfde krullen dus daar kijken we als eerst naar. Hoe vallen je krullen, heb je zoals de meeste steilere delen tussen de krullen? Wij kennen het allemaal en gaan ermee aan de slag. Stevige krullen, slappe en kroeskrullen.

Een heel groot deel van je krulkwaliteit gaat samen met de juiste verzorging. Zoals jullie weten is krullend haar van zichzelf altijd wat droger en de juiste handelingen zitten allereerst om te zorgen dat je producten hebt die je haar niet uitdrogen.
Wij gebruiken en adviseren daarom altijd producten zonder synthetische ingredienten zoals: SLS, Parfums, Parabenen, enzovoorts. tegenwoordig ook bekent als CG Methode.

Daarom geloven wij in ons eigen merk MISCHAROCKS maar ook NEUMA en PREVIA zijn merken die ons ondersteunen om mooie krullen te maken.