complete line copy blackseries massagecandles uni-qline mischarocks-shampoo-banner-mxtb mischarocks website-04
'; genesis_structural_wrap( 'inner' );

Sense & beauty
MischaRocks: een naam om te onthouden. ‘Mischa’ staat voor ultieme zachtheid, elegantie en ontspanning, ‘Rocks’ symboliseert versterking en continuïteit in verzorging. MischaRocks betekent eigenheid, passie, luxe en kracht. Elke dag weer.

The quality of being you
Door gebruik te maken van rijke, natuurlijke bestanddelen, heeft MischaRocks (waar mogelijk) inactieve stoffen vermeden. Hierdoor werken de verzorgingsproducten niet alleen effectiever, sneller en langer, maar zijn ze ook beter voor het milieu. MischaRocks gebruikt diverse plantenextracten in de producten, zoals aloë vera, komkommer, kurkuma en groene thee-extracten. Elk product heeft haar eigen unieke combinatie, die past bij jouw eigen unieke zelf.

Een beetje van het Oosten in elk product
MischaRocks wordt gemaakt in samenwerking met twee familiebedrijven in Thailand. Eén familie maakt de unieke samenstelling van de verzorgende oliën voor de sojakaarsen en massagekaarsen. Het andere bedrijf zorgt voor het aantrekkelijke handwerk van bijvoorbeeld de bamboedoosjes en andere mooie producten, die op een eerlijke manier gemaakt worden. Ook generen zij de plantenextracten voor de frisse ‘natural feel’ van MischaRocks. Deze worden vervolgens in Nederland verwerkt, zodat MischaRocks naast mooie ook gezonde producten heeft voor ieder lichaam.