complete line copy blackseries massagecandles uni-qline mischarocks-shampoo-banner-mxtb mischarocks website-04
'; genesis_structural_wrap( 'inner' );

MischaRocks – au naturel –
Het innerlijk is net zo belangrijk als het uiterlijk en daarom werken wij met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Deze formules zijn zorgvuldig uitgebalanceerd, voor een constante verzorging en verbetering van de huid. Zo werken wij met microbiologische beschermers, in plaats van met conserveringsmiddelen. Dit houdt de natuurlijke huidflora in tact. Tevens gebruikt MischaRocks geen parabenen. Wij gebruiken zo weinig mogelijk toevoegingen, om elk product zo puur en biologisch mogelijk te houden.

Facial Care – Voor de dagelijkse verzorging
MischaRocks gezichtsproducten reinigen en beschermen de huid zodat deze mooi, strak en soepel blijft. Milde, bescher­mende, natuurlijke en biologische ingrediënten zijn zorgvuldig gecombineerd en maken deze samenstelling ideaal voor de dagelijkse verzorging van de huid.

Hair Care – Je haar reflecteert je schoonheid
De zachte verzorgende shampoos in onze productlijn zijn effectief en speciaal samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten voor elk haartype en voor een gezonde hoofdhuid. Gezonder haar, volume en glans met de ONE shampoo en conditioner.

Hair styling producten – Voor de meeste trendy look
Professionele stylingproducten maken het assortiment van MischaRocks compleet. Ook hier vind je het recept van onze uitgebalanceerde en effectieve ingrediënten terug in de hele productlijn. Onze producten maken het je makkelijk om je eigen stijl te creëren: classy, trendy en naturel. Met MischaRocks heb je de beste styling in huis.